MIÉRT VÁSÁROLJUNK KRÉMET KOZMETIKUSTÓL?

Gyakran teszik fel a kérdést Vendégeim, Ismerőseim...Mitől jobbak azok a krémek amit kozmetikustól vásárolok?

A válasz egyszerű...

A professzionális kozmetikumok hatóanyag tartalma magasabb, számos bőrprobléma kezelésére kínálnak megoldást, melyek nem csak általános bőrápolásra alkalmasak, hanem segítséget nyújthatnak problémás bőrök mint például: seborrhea, akne, rosacea, különböző hegek...stb. kezelésében.

Néhány érv a professzionális krémek mellett:

  • szakember ajánlásával az egyéni bőrproblémádnak megfelelő krémet kapod
  • ezeket a termékeket kizárólag képzett szakemberek használhatják a megszerzett tudást, technikai előírásokat betartva, a hatékonyabb eredmények elérése érdekében
  • a készítményeket mindig előzetes diagnosztizálás és bőrtípusnak megfelelő, a bőr érzékenységét, jelenlegi állapotát figyelembe véve ajánljuk
  • a már kipróbált krémet veszed meg, hiszen a kezelés alkalmával használt készítményt kapod bőrtípusodnak megfelelően
  • a krémeket aktív összetevők gazdagsága jellemzi, hatóanyag és egyéb összetevők arányát illetően 6:1, míg a bolti krémeknél ez az arány 1:1!
  • szinergizmus: a kezelés alkalmával és otthonra használt termékek erősítik, segítik egymás hatását
  • készítményekre szigorú előírások és ellenőrzés vonatkozik
  • TARTÓS eredmény megfelelő otthoni bőrápolás mellett érhető el!

Hatékonyságukat mi segíti még?

A szalonok professzionális szolgáltatásai, elektrokozmetikai kezelések, különleges masszázs technikák mind erősítik a készítmények hatásosságát és hozzájárulnak a hatékonyabb otthoni bőrápoláshoz is. Elengedhetetlen a bőr megfelelő letisztítása, smink, szennyeződések, elhalt hámsejtek eltávolítása, tonizálás hiszen bőrünk csak így tudja befogadni a jobbnál jobb hatóanyagokat.

Hab a tortán!

A kozmetikai kezelések alkalmával használt professzionális krémek és a kozmetikus által az egyéni bőrproblémára ajánlott otthoni krémek erősítik a kívánt eredmény elérését, pl.: aknék kezelése, öregedési folyamatok lassítása, pigmentfolt halványítás.
A nem megfelelően kiválasztott krémek használatával tovább ronthatunk bőrünk állapotán! Ha belegondolunk hány krémet vettünk már meg hiába a különböző drogériákban és ott sorakoznak a fürdőszoba polcon, kidobva rá a pénzt, mindjárt rájövünk miért is olcsóbb a drágábbnak hitt krém!