MIÉRT HASZNÁLJAK KÜLÖN ARCTISZTÍTÓT ÉS TONIKOT?

OTTHONI BŐRÁPOLÁS

A szép és egészséges bőr elérése nem lehetetlen kitartással, együttműködéssel és a megfelelő otthoni termékek használatával, rendszeres kozmetikai kezelésekkel!
Időt és figyelmet kell szánnod az arcápolásra, különösen akkor, ha bőröd érzékeny vagy problémás. Ahhoz, hogy a bőröd azt kapja, amire vágyik, figyelembe kell venned az életkorodat, bőrtípusodat, évszakokat és céltudatosan kell összeválogatnod azokat a termékeket, amiket a mindennapos arcápolásod során használsz.
A mindennapos bőrápolás része a reggeli és esti kifogástalan arctisztítás a bőrtípusnak megfelelő hidratálás, táplálás és természetesen a fényvédelemről se feledkezzünk meg.

Sokan azt gondolják, hogy elég esténként lemosni a sminket, szennyeződést az arcról és ezzel meg is tettek mindent az arcápolásért. Hát...ez nem így van!
Az arctisztítók hatékonyan távolítják el a sminket és a szennyeződéseket. Erősebb smink eltávolítására használjunk sminklemosót!
A tisztító habot személy szerint nagyon szeretem, mert gyorsan, hatékonyan tisztít és hidratál.
A THALGO FOAMING CLEANSING LOTION tengeri tisztító hab frissítő, könnyed tisztítás minden bőrtípusra. Magával ragadó friss tengeri és virágillat jellemzi. Sève Bleue kivonata ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Fő hatóanyagai az Óceánból nyert Sève Bleue, mely megakadályozza a vízveszteséget, helyreállítja a barrier funkciót, az MMA komplex remineralizálja a bőrt, kellemes érzést ad.
A tisztító habot nedves bőrre vigyük fel, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, hagyjuk pár percig hatni, majd tiszta vízzel mossuk le.
A reggeli és esti alapos arctisztítás után mielőtt még felvinnéd a szérumot, krémet használd a tonikot, ez ugyanis felfrissíti a bőrt, összehúzza a pórusokat (önmagában azonban nem alkalmas arra, hogy arclemosóként használd!). A megfelelő tonik előkészíti a bőrt a további aktív hatóanyagok befogadására, hidratál. Kerüljük az alkohol, erős illatanyagokat tartalmazó tonikokat, mert ezek szárítanak, bőrirritációhoz vezethetnek. A zsíros, problémás bőr sínyli meg leginkább az alkoholos bázisú tonik használatát, mert az emiatt kialakuló bőrirritáció hatására csak még több faggyú termelődik az arcon, ami tovább súlyosbítja az eredeti problémát.
A THALGO BEAUTIFYING TONIC LOTION intenzíven hidratál, könnyű, kellemes illatú, alkoholmentes tonik. Az MMA (Micronizalt Marine Algae)komplexnek köszönhetően hidratál, ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt, erősíti a természetes védekezőképességét.

Amit személy szerint nagyon szeretek még az a THALGO REVIVING MARINE MIST (Frissítő Tengeri Permet). Az ásványi anyagokkal rendszeresen táplált bőr hatékonyabban veszi fel a harcot a környezeti hatásokkal, stresszel szemben. A bőr lassabban öregszik, sokáig képes megőrizni fiatalos kinézetét, üdeségét. A Reviving Marine Mist növeli az utána alkalmazott bőrápoló krémek , szérumok hatékonyságát. A benne lévő Gelidium Sesquipedale revitalizáló, növeli a bőr rugalmasságát, az atomizált és a csökkentett sótartalmú tengervíz kiegyensúlyozó, reminarizáló, a Grapefruit kivonat pedig tonizál. Tartalmaz még MMA komplexet, melyet egyedi eljárással rendkívül nagy nyomással nyernek ki, így ásványi anyag, vitamin és fitohormon tartalma jelentős. Nyáron a nagy melegben igazi felfrissülést, hidratálást biztosít a bőrnek.

Próbáld ki Te is, a hatása érezhető és látható lesz!