Bemutatkozás

Szabó Andrea vagyok, szeretek emberekkel, testük és lelkük ápolásával foglalkozni.
Hiszem, hogy a kozmetikus nemcsak segít széppé varázsolni a bőrt, de a lelket is ápolja!
Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyszerű tanároktól, mester kozmetikusoktól tanulhattam és tanulok a mai napig. A hivatásom a hobbim, kihívás és jó érzés, ha valakiből a legjobbat tudom kihozni.
Az igényes szolgáltatáshoz fontosnak tartom a minőségi, ellenőrizhető forrásból származó anyagok használatát, ezért döntöttem a Thalgo, Tegoder és az Age Attraction termékei mellett. Elengedhetetlen, hogy folyamatosan képezzem Magam, a töretlen megújuló termékek és kezelések világában nélkülözhetetlen a tanulás és a fejlődés!

Az arcápolás egyik alapvető tényezője a szépségápolásnak, hiszen arcunk sok mindent elárul. Magaddal foglalkozni nem önzőség hiszen, ha jól érzed magad, kiegyensúlyozott vagy azt más is érzi!
Más lendületet vesz a napod, feltöltődsz, oldja a stresszt, elősegíti a nyugodt alvást! Az egészség megőrzésében és a regenerálódási folyamatokban jelentős szerepe van a Magadra szánt időnek!
Ha még nem tapasztaltad meg a kezelések jótékony hatásait itt az ideje, hogy kipróbáld!

A kezelések igényességet, kellemes érzést, harmóniát, eredményességet jelentenek a szépülni és fiatalodni vágyó Vendégeknek.

Szabó Andrea

Kozmetikus, Szépségterapeuta

Kozmetika

Kozmetika

Zebegény

Célom:

A bőr egészséges működésének megőrzése, helyreállítása, szépségének megóvása, hogy Vendégeim felfrissülve, elégedetten és jobb közérzettel távozhassanak.
A kezelések eredményességét a kiváló minőségű kozmetikumok, a szaktudás és Vendégeim együttműködésének összhangja biztosítja.

Professzionális termékek otthoni használatával ÖN is hozzájárulhat a hatékonyabb és sikeresebb kozmetikai arckezelésekhez!

Hölgyek és Urak, Fiatalok és még Fiatalabbak is megtalálhatják a számukra megfelelő kezelést a termékek gazdag kínálatából!

Szeretettel várok minden érdeklődőt aki egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik a hétköznapokban!

Csodálatos környezet, Pest megye északi részén, a Dunakanyarban található Zebegényben.


MOTTÓM:

„Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság, mert a szépség belülről fakad”

Marguerite Gardiner