ITT A MEGÚJULÁS IDEJE!

ŐSZI AJÁNLAT…
HIDRATÁLÁS, BŐRMEGÚJÍTÁS...
ARCKEZELÉSEK A SZÉP, BÁRSONYOS BŐRÉRT!


Hosszú forró nyár… elmúlt már… de, a nyár nem múlik el nyomtalanul, sajnos nyomot hagy a bőrünkön.
Beköszöntött az ŐSZ itt a megújulás ideje…
Ősszel érdemes ismét több figyelmet fordítanunk bőrünk ápolására.
A napsugárzás, strandolás, vízi sportok, légkondicionálók alaposan kimerítik, megviselik a bőrt (száraz, dehidratált, pigmentfoltos...).
Elérkezett a bőrcsiszolások, hámlasztások, pigment foltok elleni kezelések ideje…

MIKRODERMABRÁZIÓ

A „bőrcsiszolás” az egyik legjobb bőrfiatalító módszer, mellyel egyszerre több bőrproblémát is kezelhetünk.
Látványos eredmények érhetők el:

  • száraz, érdes bőr
  • finomabb ráncok
  • májfoltok, öregségi foltok
  • tág pórus
  • sápadt, fakó bőr
  • kisebb sebhelyek
  • bőrfelszín regenerálása esetén
  • Célja, hogy a bőrt az elhalt hámsejtek eltávolításával új sejtek képzésére serkentsük. A csiszolást végezhetjük aluminium-oxid kristályokkal vagy gyémánt kezelőfejekkel ősztől tavaszig terjedő időszakban, hiszen a felső hámréteg „lecsiszolásával „ a bőr átmenetileg elveszíti védekezőképességét, napfény hatására az „ új „ bőr könnyebben pigmentálodhat.
    A kezelés intenzív kúrából és azt kiegészítő otthoni bőrápolásból áll, melyhez bőrtípusnak megfelelő krémet ajánlok!
    A kezelés hatására jelentősen megnő a bőr felszívóképessége, oxigénellátása, javulnak a bőr funkciói (vérkeringés, nyirokkeringés), ezek kedvezően hatnak a méreganyagok távozására, ezáltal a bőr feszes, egyenletes és sima lesz.
    Az ultrahang, mesoterápia segítségével fokozhatjuk a hatóanyagok felszívódását.

    HYDROABRÁZIÓ

    Rendkívül hatékony új eljárás a bőr fiatalításában, tisztításában, frissítésében!
    („hydro” – vízzel történő, hidratáló, „abrázió” – csiszolás).
    Vízporlasztással történik a bőr hámlasztása, mely kíméletes, de látványos hatással bír. Eltávolítja az elhalt szarusejteket, egyenetlenségeket, foltok halványodnak, egyenletessé varázsolja a bőrfelszínt, miközben a víz gondoskodik a bőr természetes hidratációjáról. A vízsugár: felgyorsítja a nyirokkeringést is, a salakanyagok elszállítását, fokozza a mikrokeringést a bőrben. Ennek köszönhetően javul a bőr légzése, könnyebben szívódnak fel a hatóanyagok a bőrben.
    A hidrodermabrázió jól kombinálható a kozmetikában használt valamennyi kezeléssel! Már az első alkalommal jelentős bőrstruktúra változás észlelhető a bőr sima, bársonyos tapintatú, ráncok mélysége csökken, kellemes érzést nyújt fájdalom nélkül.

    Mikor alkalmazzuk?

  • ajak körüli ráncoknál
  • bőr öregedésnél
  • száraz, fakó bőrnél
  • ráncos, napsütötte bőrnél
  • heges bőrnél
  • ödéma csökkentésére
  • KOLLAGÉN INDUKCIÓS TERÁPIA "MESOTEROLLER-rel"

    A kollagén indukciós terápia -melyet derma-rollerrel végzünk- klinikailag bizonyítottan fokozza a bőr kollagén termelését. A derma-roller kezelés ideális azok számára akik szeretnék fiatalítani az arc,- nyak és dekoltázs területét, finomítani a aknés hegeket, ráncokat, tág pórusokat. Természetes folyamatokat indít be a szervezetben, hatását hetek, hónapok alatt fejti ki. Optimálisan 6 kezelés javasolt, majd fenntartó kezelés időszakosan.

    A MESOTEROLLER használata során egy apró, de sűrű tűfelületű hengert görgetünk végig a bőrfelületen. A tűk nagyon finoman, széttolják a hámsejteket és beindítják a bőr saját regenerációs folyamatait. Ezeken a csatornákon keresztül könnyen juttathatjuk be a steril Mesoter Koktélokat.

    A hengereléssel a bőrünkben lévő fibroblast sejtekre tudunk hatni, melyek így több kollagént termelnek. A dermisz átalakul, a III. típusú kollagénből (alacsony vízmegkötő képességű) I. típusú (hidratált) keletkezik, ezért is hívják ezt a kezelést KOLLAGÉN INDUKCIÓS ELJÁRÁSNAK.

    A Kollagén Indukciós Terápia ösztönzi a kollagén-elasztin állomány regenerálódását, illetve az új rostok képződését kb. 2-3 hónap után újraépül a rugalmas kollagén háló, feszessé válik az arcbőr, összeszűkülnek a tág pórusok és az egész arc fiatalossá, üdévé válik.
    A kezelést követő esetleges bőrpír 2-3 nap alatt szűnik meg.
    A kúrakezelést 6 alkalommal hetente ismételjük, majd ritkább fenntartó kezelésekre van szükség havonta. A kúrát fél év elteltével lehet ismételni.