THALGO ANTI-AGING

Válasz az idő múlására…

A fiatalos és ragyogó bőr a jó egészség és a vitalitás jele.
Azonban...
a kor előrehaladtával a bőr, és annak igényei időről-időre változik.
A bőr elveszíti ragyogását, feszességét a kontúrok mélyülnek a szemkörnyékén,- arcon,- dekoltázson, és a nyakon.
A Thalgo új innovatív anti-aging bőrápoló program célja, hogy minden korosztály megtalálja a szépségigényeihez illeszkedő arcrápolási sorozatot.

KOLLAGÉN SOROZAT 25+

A Thalgo Kollagén anti-aging készítmények legfontosabb összetevője a kollagén, amely az első megjelenő ráncokkal veszi fel a harcot és intenzíven hidratálja a bőrt.
A Kollagén készítmények alkalmasak minden bőrtípus számára már 25 éves kortól, az első ráncok és a mimikai ráncok megelőzésére. A kozmetikumok természetes tengeri kollagén tartalma segíti a bőrünk kollagén rostjainak regenerálását. A termékek folyamatos használata rugalmas, tónusos, feszes arcbőrt eredményeznek.

HIALURON SOROZAT 35+

A Thalgo ránctalanító hialuronsavas kozmetikumok alkalmasak minden bőrtípus számára már 35 éves kortól. A hialuronsav hasonlóan a kollagénhez, bőrünk alkotóeleme és nélkülözhetetlen a fiatalság megőrzéséhez.
A tengeri hialuronsav feltölti a mélyebb ráncokat, intenzív hidratálást biztosít és csökkenti a további ráncok megjelenését. A termékek folyamatos használata egyenletes, sima bőrfelszínt, mélyrétegű hidratációt és fiatalos, feszes bőrt eredményez.

SZILÍCIUM SOROZAT 40+

A Thalgo újgenerációs szilícium tartalmú kozmetikumok 40 éves kortól a leghatékonyabbak. Lifting hatásuknak köszönhetően megemelik az arc kontúrjait, segítik a bőr fiatalos megjelenését. A szilícium hasonlóan a kollagénhez és hialuronsavhoz bőrünk alkotóeleme, amelynek mennyisége a kor előrehaladtával folyamatosan csökken.
A tengeri szilícium erős kötőszövet regeneráló tulajdonságú, ezért különösen alkalmasak érett, igényes bőrök ápolására. A termékek folyamatos használata újra sima, feszes és fiatalos arcbőrt eredményez, valamint pótolja a hiányzó szilíciumot a bőrből.