SZALON ETIKETT

Nap mint nap emberekkel foglalkozom fontos, hogy odafigyeljünk egymásra Kozmetikusként és Vendégként egyaránt az egymás iránti kölcsönös tisztelet és bizalom jegyében.
Annak érdekében, hogy a legjobbat tudjam biztosítani Vendégeim számára szeretnék megosztani néhány íratlan szabályt:

Időpont egyeztetés:

telefon, e-mail, messenger, viber…

A kezelések zavartalansága és Vendégeim nyugalma érdekében a kezelések alatt nem tudom a telefon hívásokat fogadni, amint lehet mindenkit visszahívok!!
Hétfőtől - szombatig reggel 8 órától - este 20 óráig tudom fogadni a telefonhívásokat, az üzenetekre (e-mail, messenger, viber...) amint tudok válaszolok !

Érkezz pontosan:

Érkezz pontosan a megbeszélt kezelésre! Késés esetén a kezelés időtartama lerövidülhet. Túl sok késés esetén előfordulhat, hogy a kezelést nem tudom elvégezni, ilyenkor új időpontot kell egyeztetnünk!

Időpont lemondása:

Kérlek, ha nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontban mindenképp jelezd legalább 24 órával a tervezett kezelés előtt, mert így tudom értesíteni azokat a Vendégeimet, akik várakoznak kezelésre.

Betegség, megfázás:

Kölcsönösen vigyázzunk egymás egészségére, ezért szeretném kérni, hogy betegség, megfázás, láz, herpesz…stb. esetén mindig kérj új időpontot!

Betegség esetén ellenjavallt a kozmetikai kezelés!

Telefon használat:

Saját nyugalmad és kikapcsolódásod érdekében a kezelések alatt némítsd le a telefonod!

Utcai cipő:

Utcai cipőben higiéniai okok miatt a kozmetikai kezelő helységbe bemenni tilos! Vendégeim részére tiszta papucsot biztosítok!
A megértést és együtt működést köszönöm!

Jó pihenést és szépülést kívánok!