Bemutatkozás

Szabó Andrea vagyok, szeretek emberekkel, testük és lelkük ápolásával foglalkozni.
Hiszem, hogy a kozmetikus nemcsak segít széppé varázsolni a bőrt, de a lelket is ápolja!
Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagyszerű tanároktól, mester kozmetikusoktól tanulhattam és tanulok a mai napig. A hivatásom a hobbim, kihívás és jó érzés, ha valakiből a legjobbat tudom kihozni.
Fontos, hogy folyamatosan képezzem Magam, a töretlen megújuló termékek és kezelések világában elengedhetetlen a tanulás és a fejlődés!
Sminkelés alapjait Robert Jones Beauty Academy-n sajátítottam el, rajongok a menyasszonyi és természetes sminkek elkészítéséért, szeretem a különféle masszázs technikákat ötvözni, ezáltal is hatékonyabbá tenni a kezeléseket.

Az arcápolás egyik alapvető tényezője a szépségápolásnak, hiszen arcunk sok mindent elárul.

A kezelések igényességet, kellemes érzést, harmóniát, eredményességet jelentenek a szépülni és fiatalodni vágyó Vendégeknek.

THALGO Francia Algás Natúr Kozmetikumokkal és TEGODER Spanyol prémium minőségű termékekkel dolgozom.

Minden THALGO bőrápoló valódi tengeri koncentrátumokat tartalmaz, varázslatos illatvilág, finom textúra, személyre szabott kezelések, speciális masszázstechnikák jellemzik.
A készítmények tengeri hatóanyagokban gazdag termékek széles skáláját kínálja a szépülni vágyóknak! A tengeri algák természetes hatóanyagok, egyedülálló regeneráló tulajdonsággal, stimuláló, hidratáló, antioxidáns hatással. Olyan tökéletes anyagok, melyek tartalmaznak különféle ásványi sókat, nyomelemeket, vitaminokat, fehérjéket, melyek a sejtek megújulását támogatják.

TEGODER készítményekre a tiszta gyógynövénykivonatok, hidegen sajtolt olajok, esszenciális olajok, high tech új generációs hatóanyagok; mint kaviár-kivonat, vörös-korall kivonat, platina-kolloid, Serecite Mica gyöngypor és számos a nanotechnológiának köszönhető sejtregeneráló, bőrmegújító hatás jellemző.

Szabó Andrea

Kozmetikus

Kozmetika

Kozmetika

Zebegény

Célom:

A bőr egészséges működésének megőrzése, helyreállítása, szépségének megóvása, hogy Vendégeim felfrissülve, elégedetten és jobb közérzettel távozhassanak.
A kezelések eredményességét a kiváló minőségű kozmetikumok, a szaktudás és Vendégeim együttműködésének összhangja biztosítja.

Professzionális termékek otthoni használatával ÖN is hozzájárulhat a hatékonyabb és sikeresebb kozmetikai arckezelésekhez!

Hölgyek és Urak, Fiatalok és még Fiatalabbak is megtalálhatják a számukra megfelelő kezelést a termékek gazdag kínálatából!

Szeretettel várok minden érdeklődőt aki egy kis kikapcsolódásra, felfrissülésre vágyik a hétköznapokban!

Kedvezményesen szépülhet és kikapcsolódhat az Alizée Kozmetikában Dunakanyar kártyával!

Csodálatos környezet, Pest megye északi részén, a Dunakanyarban található Zebegényben.


MOTTÓM:

„Semmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság, mert a szépség belülről fakad”

Marguerite Gardiner