TAVASZI FELFRISSÜLÉS

Lassan ébred a természet egyre többet süt a nap, nyílnak a virágok, rügyeznek a fák és üde zöld ruhát ölt magára a természet.

Ahogy közeleg a tavasz egyre inkább rabul ejt a gondolat, hogy a természettel együtt Én is megújuljak, felébredjek téli álmomból!
A téli „begubózós” időszak után jól esik a friss levegőn a szabadban futni, kerékpározni, kirándulni.
Tavasszal ugyanis megnő a szerezet mozgásigénye, a mozgás pedig endorfint szabadít fel, ami jó hatással van a szervezetre, erősíti az immunrendszert, teljesítmény fokozó hatása mellett javítja testi-lelki közérzetünket.
A téli hónapok alatt a bőr veszít frissességéből, üdeségéből. Az időjárás és a környezeti hatások, a vitaminhiány mind-mind nyomot hagy…

Ne sajnáld az időt a tavaszi felfrissülésre és...
Önmagadra!

Az arcbőr helyes ápolására gondoljuk úgy, mint egy hosszú távú befektetésre. Fontos tudni, hogy bőrünk állapota folyamatosan változik az életkor, hormonális változások, külső tényezők pl.: időjárás, étkezési szokások hatására. Lényeges, hogy iszunk-e kellő mennyiségű folyadékot, fogyasztunk-e vitaminokat, ásványi anyagokat…stb.

Az évszakok változásaival bőrünk igényei is változnak, tehát itt az idő… krémet váltani!

A szél és a hideg ellen védő testesebb, zsírosabb krémeket érdemes könnyedebbre cserélni.
A kozmetikai kezelések során számos dolog segíti a bőr regenerálódását, megújulását amire az otthoni arcápolás során nincs lehetőség. A mitesszerek, pattanások szakszerű eltávolításán túl a gépi kezelések, a masszázs segítik a bőr vérellátását, anyagcseréjét fokozni, a bőrt feszesíteni, emellett számos bőrproblémára nyújthat megoldást.
Tavasszal a napsugárzás erősödik, ennek köszönhető, hogy megjelenhetnek pigment foltok, szeplők. Jó, ha már most elkezdünk gondolni a fényvédelemre, megelőzésre.