SMINK A MINDENNAPOKBAN

A KEVESEBB NÉHA TÖBB!


A szépség nemcsak annyi, hogy csinosak és jól öltözöttek vagyunk! Nem számít, hogy magas vagy-e vagy alacsony, vékony vagy, esetleg teltebb…
A szépség titka a magabiztosságod, az önbizalmad és a személyes varázsod! Persze a szépség szubjektív, mindenkinek mást és mást jelent, de egy kis ragyogás, szép smink mindenkinek erősíti az önbizalmát.
Segít kibékülni önmagaddal, ezzel egy csapásra jobban érzed magad a bőrödben és képes vagy megmutatni valódi szépséged.
A smink eszköz, hogy jól érezd magad.
A sminkelés nem más mint kiemelése a legelőnyösebb vonásainknak.
A sminknek egyszerűnek és természetesnek kell lennie, hogy az ARC legyen az, amit észrevesznek és megcsodálnak nem pedig a festék!
Az egyszerű és természetes jelen esetben azt jelenti, hogy arcbőrödnek megfelelő szereket válassz és ezeket évszakonként cserélgesd, hogy mindig a bőröd természetes tónusához igazodjon. Minden azon múlik, hogyan választod meg a színeket!

Hogyan válasszunk színeket?

Fontos, hogy olyan jó minőségű alapanyagokat használj melyek illenek bőröd tónusához, illenek bőröd természetes árnyalatához.

Alapozó

Választásánál mindig végezz csík tesztet, hogy biztos lehess benne, tényleg a bőrszíned tónusának megfelelőt használsz-e. Mindig természetes fényben végezd el a csíktesztet, legalább három különböző árnyalattal kezdd, hogy össze tudd hasonlítani és kontrasztba tudd állítani őket.

Szemfesték

Vedd figyelembe a szemed színét, bőröd tónusát, válassz olyan árnyalatot ami kihozza a szemed természetes színét. A lényeg olyan színt válassz, amely a szemed színének ellentéte. A barna szeműeknek van a legkönnyebb dolguk, könnyedén hangsúlyozhatják a természetes szemszínüket.
Úgy fesd ki magad mintha mindig fehér ruhában lennél, így majd átragyog a saját, természetes szépséged, ami nem tompulhat el a ruha vagy a smink mögött.

Szemkihúzás

Használj semleges árnyalatokat, hogy kiemeld szemed formáját és a tekinteted pl.: szürkésbarna, fekete, barna

Pirosító

Jókedvű ragyogást ad az arcnak, felélénkít. A fortély csupán annyi, hogy megtaláld azt a pirosítót, ami természetes és semleges, de mégis ragyogóvá, élettel telivé varázsolja arcod. Legkönnyebben úgy választhatod meg, ha megfigyeled sportolás után milyen a természetes „arc pirosítod”.

Rúzs

Színének megválasztásánál nagyon is számít a méret! Ha szép telt ajkaid vannak, nyugodtan választhatsz sötétebb árnyalatokat, ha azok mennek bőröd tónusához. A világosabb tónusú rúzsok a vékony ajkakat teltebbé varázsolják.
A sötét árnyalatú szájfesték öregít, a melegebb, élénkebb rúzs fiatalít, mert hangsúlyozza bőröd melegebb tónusait és élettel telivé varázsolja arcodat.

„SZÉPSÉG TITKA egyszerű: AZ LÉGY AKI VAGY!"