ENERGETIZÁLÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS

Energetizálás, regenerálás hideg/meleg Sodalit kagylókő és lávakő masszázzsal

Az energiaáramlás szervezetünk egészséges működésének feltétele.

A szervi zavarok, feszültség és fájdalom az energiaáramlás zavarára vezethető vissza. Az arcmasszázs célja, hogy aktiváljuk az energiaáramlást és helyreállítsuk az energia egyensúlyt, ezáltal a szervezet öngyógyító folyamatait fokozzuk. Számtalan akupunktúrás pont található az arcon. Ezekre lehet hatni a meleg kövekkel végzett speciális masszázstechnika során alkalmazott finom nyomásokkal és masszázs mozdulatokkal. A kezelés növeli a masszázs során alkalmazott Sodalit kő gyógyító energiáját, aktiválja és javítja az energiaáramlást a meridiánok mentén. A melegítés tovább fokozza a kövek gyógyító hatását.
Fokozódik az arc vérellátottsága, és melegebb, oxigéndúsabb vér érkezik a sejtekhez. A hő stimuláció, ami a bőr érzékelő receptorait éri a meleg kagylóköveken keresztül, segíti a regenerációt és a méregtelenítést, csökkenti a ráncokat.
Összességében javul az arc bőrének megjelenése. A kezelés növeli a szervezet energiaszintjét és vitalitását. A kezelés után az arcot kellemesen melegnek és puhának érezzük.

Az évszázadok óta gyógyító és védő tulajdonságairól ismert kagylókő magas ásványi anyag és nyomelem tartalma javítja a sejtek anyagcseréjét, serkenti a keringést és az immunrendszer erősítéséhez vezet, a sejtmegújulást és az anyagcserét fokozza.