MIÉRT THALGO?

Miért választottam a Thalgo kozmetikumait kezeléseim során?

Mert…

Szeretem a tengerek világát, sokszínűségét, ahogy a THALGO termékek variálhatóságát és természetességét.
THALGO készítmények valódi tengeri koncentrátumokat tartalmaz, varázslatos illatvilág, finom textúra, személyre szabott kezelések jellemzik.
A készítmények tengeri hatóanyagokban gazdag termékek széles skáláját kínálja a különböző bőrproblémákra! A tengeri algák természetes hatóanyagok, egyedülálló regeneráló tulajdonsággal, stimuláló, hidratáló, antioxidáns hatással. Olyan tökéletes anyagok, melyek tartalmaznak különféle ásványi sókat, nyomelemeket, vitaminokat, fehérjéket, melyek a sejtek megújulását támogatják.
THALGO volt világon az első professzionális francia tengeri SPA kozmetikai márka 1964-ben, mely a kezdetektől vezető szerepet töltött be a tengeri algás bőrápolásban.
THALGO mára számos nemzetközi kozmetikai díj nyertese! A világhírű THALGO ma már szerte a világban 90 országban, több mint 500 tekintélyes wellness szállodában és 30 rangos Thalassoterápiás központban található meg.

Mert…

  • parabén mentes
  • ásványi olaj mentes
  • propilén-glikol mentes
  • nem tartalmaz mesterséges színezéket
  • GMO mentes (nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket)
  • nem tartalmaz állati eredetű összetevőket

    Mert…

    A tengeri algák a tengervíz megannyi hasznos anyagának ezerszeresét képesek "magukba felhalmozni". Fantasztikusan gazdagok fehérjében, poliszacharidokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben, telítetlen zsírsavakban és egyéb biológiailag aktív molekulákban, amelyek az alapvető életfunkciók biztosításához szükségesek.
    További érdekesség, hogy az algák és tengeri hatóanyagok felszívódása ozmotikus úton történik, így tökéletesen bejutnak a bőr mélyebb rétegeibe. A legújabb vizsgálatok szerint az alga sejt szerkezete és az emberi bőr szerkezete rendkívüli hasonlóságot mutat, ezért számos kozmetikai készítményben felhasználják. Természetes méregtelenítő hatással rendelkeznek, erős hidratáló, anyagcsere fokozó hatásúak.
    A kozmetikában használt algakivonatok növelik a bőr barrier funkcióját, fokozzák a kollagén képződést. Csökkenti az UV sugárzás okozta bőröregedést, nem szárítják a bőrfelszínt, nagy mennyiségű vizet képesek megkötni. Tartósan fokozzák a vérkeringést, ezáltal megakadályozzák a bőr alatti kötőszövetek rugalmasságának elvesztését. Klorofil tartalmának köszönhetően stimulálja az anyagcserét és a sejtlégzést, így jótékonyan befolyásolja a sejtek élettartamát és a regenerációs folyamatokat, lassítva az öregedést.

    "A tenger lágy érintésével"