BŐRÁPOLÁS MINT BEFEKTETÉS?

Akár akarjuk, akár nem… az évek előbb utóbb nyomot hagynak!

Áltathatjuk magunkat, de harminc felett semmi sem olyan mint huszonévesen… Ettől függetlenül egy negyven pluszos nő is lehet nagyon vonzó, ha harmóniában él önmagával. Sokan elhanyagolják a mozgást, nem tartják karban testüket, nem foglalkoznak a test-lélek-szellem egyensúlyával…stb.
Gyakran megfeledkezünk a belső hidratálásról is, amelyre pedig alapvetően szüksége van a bőrnek. A bőr rugalmasságának elvesztése a harmincas éveink elején kezdődik, csökken a kollagén, az elasztin termelődése, valamint a bőr vízmegkötő képessége. Az anyagcsere-folyamatok, a regenerálódás lelassul, az évek múlásával a bőr egyre vékonyabbá válik, csökkenni kezd a faggyútermelődés.

Az arcbőr állapotának változása nem csak kor függvénye, az életmód is nagymértékben meghatározza. A tudatos bőr-, szem- és dekoltázs ápolást éppen ezért érdemes már a húszas éveinkben elkezdeni. Fontos tudni, hogy bőrünk állapota folyamatosan változik, ezért elengedhetetlen a megfelelő készítmények kiválasztása!

Szánj időt Magadra és bőröd ápolására, havonta legalább egyszer menj el tisztító, regeneráló vagy bármilyen kényeztető kezelésre, mert bőröd meghálálja a törődést! Rendszeres kozmetikai kezelésekkel és a megfelelő otthoni készítményekkel bőröd üde, élettel teli, finom puha tapintású lesz.

Gondoltál már arra...

mi mindenre van időd csak éppen Magadra nincs?!